Tjänster

Tjänster

NYHET!

Numera finns dessa tjänster att tillgå på Aleris Barncentrum & Vårdcentral. Välkommen dit med din förfrågan, 018-611 08 39 alternativt info@barncentrum.se och info@sportmamma.se

 

Alla priser gäller tillsvidare och är inkl moms.

 

Gravid-PT & Mamma-PT

Perfekt för dig som vill ha en genomgång av lämpliga övningar anpassat efter dina förutsättningar vare sig du är gravid eller redan har fått barn. Vi går igenom din bålstatus och undersöker bålstabilitet och bedömer ev diastas (magmuskeldelning som uppstår under graviditet), för att slutligen gå igenom ditt styrkeprogram.

 

Pris: PTx1 (60 min på plats), 790kr. Tider finns att boka onsdagar mellan kl 9-12 och sker i gymmet på Aleris Barncentrum & Vårdcentral. Barn är också välkomna med.

 

 

Workshop gravidträning

Detta är workshopen för dig som vill träna under din graviditet. Kanske är du van att träna men behöver tips på hur du ska anpassa träningen efter graviditet? Eller kanske du helt enkelt vill komma igång med träning för att skapa bästa förutsättningarna för en god hälsa för dig och ditt barn. Under två timmar går vi teoretiskt igenom vad som händer i kroppen under graviditeten och sedan följer vi upp med praktiska övningar i gymmet på Aleris Barncentrum & Vårdcentral.

 

Deltagarantalet hålls nere så att du ska kunna få personlig feedback utifrån din form och vart i graviditeten just du är.

 

Pris: 2 timmar, 390kr. Förtur till de som är inskrivna på Barncentrums Barnmorskemottagning. Oftast är workshopen på måndagar kl 15-17, datum utannonseras här.

 

 

Mammaträning (PT smallgroup)

För dig som fått barn och som önskar den feedback som personlig träning ger men till ett lägre pris! Kursen är speciellt utformad för dig som genomgått en graviditet. Första tillfället är det viss teori samt genomgång av diastas och kontroll av djupa magmuskeln. Vi fortsätter sedan kursen med fortsatt fokus på aktiveringsövningar av den djupa magmuskeln och att hitta tillbaka till en vardagsstark kropp. Målet med kursen är att ha rätt redskap/kunskap för att sedan fortsätta sin träning på ett säkert och effektivt sätt. Träningen sker i små grupper och du får personlig feedback under passet. Barn är självklart välkomna!

 

Nytt är att tillsvidare gäller detta mammor som har problem med diastas och eller bäckenbotten, där då träningen ingår som sjukvårdande behandling och endast kostar 150kr/gång. Kursen sker även i samarbete med vårdcentralens fysioterapeuter.

 

Vi tränar inne på gymmet på Aleris Barncentrum & Vårdcentral.

Pris: 3 x 60 min, 450kr/frikort gäller. Oftast tisdag eller onsdag förmiddagar kl 10-11.

Begränsat antal platser per grupp, nya grupper startar löpande och annonseras här.

 

 

 

 

 

 

 

 

www.sportmamma.se

För intresseanmälan eller mer info, kontakta:

info (at) sportmamma.se